|
کد مطلب: 161513
تاثير رژيم غذايي در بروز امراض رواني و عصبي
تاریخ انتشار : 1394/02/29 07:41:27 نمایش : 1366
طبق مطالعه محققان دانشگاه ايالتي لوئيزيانا، مصرف غذاهاي چرب مي تواند باعث تغيير در رفتار و عملکرد مغزي شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، همواره اين هشدار وجود داشته که رژيم غذايي پرچرب موجب افزايش خطر بروز مشکلات سلامتي نظير بيماري قلبي و سکته مغزي مي شود، اما در حال حاضر اين نگراني وجود دارد که رژيم هاي غذايي پر از چربي ممکن است باعث افزايش بروز افسردگي و ساير اختلالات روانپزشکي در افراد شود.
مطالعه جديد با عنوان «روانپزشکي بيولوژيکي»، اين احتمال را افزايش مي دهد که رژيم غذايي پرچرب موجب تغيير در سلامت و رفتار مي شود؛ اين تغييرات تا حدودي ناشي از تغيير در ترکيب باکتري هاي موجود در روده موسوم به «ميکروبيوم روده» است.
ميکروبيوم انساني متشکل از هزاران ميليارد ميکروارگانيزم است که بسياري از آنها در مجراي گوارشي مستقر هستند. اين ريزاندامگان همزيست براي عملکرد عادي فيزيولوژيکي لازم هستند. با اين حال، مطالعه تحقيقاتي جديد بيان مي کند که تغيير در ميکروبيوم ها مي تواند زمينه ساز ابتلاي فرد به بيماري از جمله اختلالات رواني و عصبي باشد.
طبق اين مطالعه، رژيم هاي غذايي پرچرب موجب بروز چندين اختلال در رفتار از جمله افزايش اضطراب، حافظه ضعيف، و رفتارهاي تکراري مي شود. همچنين باعث ايجاد التهاب در مغز شده که از نشانه هاي آن، تغييرات رفتاري در فرد است.
دکتر «جان کريستال»، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «اين مقاله بيان مي کند که رژيم هاي غذايي پرچرب به سلامت مغز و روان آسيب مي رسانند، که اين مسئله تا حدودي به دليل اختلال در رابطه همزيستي بين انسان ها و ميکروارگانيزم هايي است که در مجاري معده و روده اي ما مستقر هستند.»
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|